maanantai 28. lokakuuta 2013

14. Spirit week & Homecoming

Kolme viikkoo sitten koulussa oli Homecoming-peliä ja -tanssia edeltävä Spirit Week! Joka päivälle oli oma teemansa ja meidän koulussa viikko meni näin:

Maanantai: America Monday


Tiistai: Team Tuesday


                                   Keskiviikko: Wacky Tacky Wednesday (ja mun synttärit jei)

En osallistunut, kun ei oikeen oo mitään wacky tackyä mukana xD

Torstai: Throwback Thursday

En menny kouluun heh


Perjantai: Spartans Friday


Yksi ero amerikkalaisen High Schoolin ja suomalaisen koulun välillä on ainakin ollut koulun spirit, kaikki on täällä ihan mukana teemaviikoissa.

Perjantaina koulutunnit oli 90 minuutin sijasta 60 minuuttia, jotta meille jäi aikaa koulupäivän lopussa pitää Pep Rally! Mentiin jalkapallostadionille ja istuttiin omien ikäluokkien kanssa Pep Rallyssä, jonka tarkotus oli nostattaa kouluhenkeä ja syksylajien joukkueet esiteltiin ja cheerleaderit ja step-ryhmä esiintyi ja lopuksi Homecoming court esiteltiin.

Koulun jälkeen mentiin ostarille kavereiden kanssa ostaan mulle kenkiä Homecoming-tansseihin. Sieltä suoraan illan peliin! Kyseessä oli mun ensimmäinen jalkapallopeli. Meidän koulun oppilaat kaikki seisoivat alemmilla penkeillä ja seistiin koko pelin ajan penkeillä. Tauoilla cheerleaderit tekivät voltteja ja kaikkea muuta mihin en itse pystyis :D Väliajalla koulun orkesteri esiintyi ja ne oli oikeesti tosi hyviä, mitä en ehkä odottanut. Meidän koulun Homecoming Queen myös kruunattiin tässä välissä. Senior ehdokkaat tulivat avoautoissa kentälle ja heistä yksi kruunattiin. Kaikkein parasta pelissä oli, että meidän joukkue oli tasoissa, mutta viimeisen 30 sekunnin aikana saatiin touchdown ja voitettiin koko peli!


Lauantaina mentiin Camillalle valmistautuun tanssiaisiin! Menin siis yhdessä mun kavereiden Camillan, Adrin ja Harper Gracen kanssa tanssiasiin. Mutta ennen sitä mentiin hienoon japanilaiseen ravintolaan syömään yhdessä ja juhlittiin mun synttäreitä siinä samalla. Ruoka oli niiin hyvää. Sieltä mentiin koulun tansseihin, jotka oli ihan hauskat. Ne oli meidän koulun salissa, jossa oli DJ soittamassa musiikkia ja kaikki oli tanssimassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti