maanantai 4. marraskuuta 2013

16. Pikasia uutisia!

Nopea postaus koripallosta! 
Eli meillä alko viime keskiviikkona tryoutit, jotka kesti noin 2,5 tuntia kahtena päivänä. Jännitti todella paljon, koska odotin, että jenkkikoris olisi paljon parempaa kuin Suomi-koris. Varsinkin North Carolinassa koripallo tuntuu olevan tosi iso laji ja täältä löytyy ihan huippu collegekoripalloo, kuten Duke ja UNC. Koulussa on kaksi tyttöjen korisjoukkuetta, varsity (ns. ykkösjoukkue) ja JV (junior varsity, eli kakkosjoukkue). 

Itse ajattelin, että tähtään tuohon JV-joukkueeseen, mutta kun tryouteihin menin alkoi jännittää, että en edes siihen pääse, sillä tryouteissa tyttöjä oli noin 50! Olen siis pelannut koripalloa noin 6 vuotta, mutta en siinä silti mikään loistava ole :D Tryoutit oli vähän niinkuin normitreenit, kaikki selitettiin kauhean nopeasti, että valmentajat voisivat erottaa sellaiset, jotka heti tajuaa niistä jotka eivät tajua. Harjoitukset olivat yleisesti ottaen onneksi tuttuja minulle, koska nopeasti englanniksi selitetty harjoite ei välttämättä nopeiten uppoisi mun päähän. 

Lähes kaikki paikalla olleet osasivat koripalloa vähän paremmin tai huonommin, mutta osasivat kuitenkin. Siinä kohtaa alkoi vielä enemmän jännittämään, että miten ihmeessä pääsen edes JV-joukkueeseen, sillä karsittavia tyttöjä oli 20. Torstaina, halloweenina, kello 10 illalla valmentajat laittoivat listan pelaajista koulun oveen, ja me tietenkin Julien kanssa ajettiin koululle. Katsoin listan JV puolta enkä löytänyt mun nimee ja kerettiin jo Julien kanssa pettymään, että en päässyt joukkueeseen. Sitten katsottiin vielä varsity puolta ja siellä se mun nimi sitten oli. Alettiin molemmat vaan hyppiin siellä koulun edessä, koska en todellakaan odottanut, että pääsisin sinne, koska sen piti olla jo täynnä viime vuoden palaavista pelaajista. 

Nyt on parit treenit ollut ja huhhuh, siellä on kyllä ihan loistavia pelaajia. Meillä on noin 2 tunnin treenit 6 kertaa viikossa ja ensimmäinen peli jo vajaan 2 viikon kuluttua. Hui! Tilataan joukkueen kanssa kaikille samat pelikengät, höntsyt ja muut joukkuevaatteet ja kuulemma pelipäivinä pidetään niitä vaatteita koko päivän ajan koulussa. Oon niin innoissani.  

1 kommentti: