lauantai 25. toukokuuta 2013

2. It's up to you

Hei vaan :)

Nyt tuli taas aihetta päivittää, kun oli Upin valmentautumistilaisuus! Oli ihan huippua tavata muita vaihtoon lähteviä ja varsinkin ex-vaihtareita.Oli kyllä mun mielestä tosi onnistunu päivä, vaikka pitkä olikin. En tienny, että on mahdollista odottaa tätä tulevaa vuotta vielä enemmän, mutta näköjään on! Sai paljon lisää tietoa siitä, mitä vuosi pitää sisällään, miten asiat hoituu jne. Oltiin kyllä Sofian kanssa molemmat niiiin innoissamme tilaisuuden jälkeen :)

56%:lla kuulemma oli jo sijoitustiedot, vaikka osa oli yhtä myöhässä (eli joskus tammikuussa) saanut hakemukset lähetettyä. Eli kai ne tiedot voi nyt tulla ihan koska vaan. Toivottavasti pian. Aika jännä tunne toisaalta, kun ei tiedä yhtään missä on jo noin kolmen kuukauden päästä.

Tällä hetkellä ei ole oikeestaan negatiivisia ajatuksia tulevasta vuodesta. Edes Suomen jättäminen ei kuulosta haikealle, vaihto kestää kuitenkin vain 10 kuukautta ja kyllä se aika varmasti nopeasti menee. Ikävä totta kai tulee, mutta eiköhän sekin kestetä. Päälimmäinen fiilis on vaan se, että ei jaksa odottaa.

"It's up to you" eli on ihan itsestä kiinni, kuinka onnistunut vaihtarikokemus on. Eli ei muuta kun positiivisella asenteella kohti tuntematonta ;)

- Sanni 

ps. enää kolme koetta ja sit on yli vuodeks lukio tauolla!! ♥

6 kommenttia:

 1. Uuu kohta pääsee stalkkaa whizz kissin vaihtariseikkailuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha :'D voin toki jakaa tän lempinimen sit kaikille jenkeis! tai en xd

   Poista
 2. oli oikeesti tosi siistii siel tilaisuudessa! :) sitä piti vaa sanoo etmä lähetin sen hakemuksen vasta viimenen päivä maaliskuuta kun 1.4 oli viimenen haku päivä ja sain ne tiedot jo eli ei se onneks oo siitä kiinni xd pitää vaa toivoo parasta ja kyl ne tiedot sieltä vielä tulee! ja nii mäkin tein sen blogin eli http://withlove-fromamerica.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli!! oho, no onneks ei oo sit siitä kiinni, ehkä mullekin ne tiedot voi sitten pian tulla :) jee, tuun lukijaks heti!

   Poista
 3. Oi tä sun blogi vaikuttaa tosi kivalta ja jään ehdottomasti seurailemaan sun vuotta jenkeissä :)! Toivottavasti noi sun sijoitustiedot tulis pian!

  http://anna-americandream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ja niinpä, ois niin kiva tietää jo mihin pääsee :)

   Ihana blogi sulla, aina kiva lukee muidenki vaihtareiden ajatuksia!

   Poista