sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

3. It's summer, isn't it?

Howdyy ✌

Arvatkaa oonko saanut isäntäperheen/sijotustiedot? No en! Mutta eipä se mitään, onhan tässä vielä reilu kuukausi siihen, että koulut alkaa..
Eli mitään uutta lisättävää vaihtarivuoteen ei tällä hetkellä ole (paitsi kaikkia viisumihakemusjuttuja hoidettavana blah), että tää postaus on vaan tällainen yleinen kesäfiilistely!

Kesään on kuulunut aika paljon töiden tekoa, jotta saisi vihdoin kaikki käyttö- ja lentolippurahat yms. kasaan, kavereiden kanssa hengailua, perheen kanssa oloa ja liikkumista. Sellaista yleensä mun kesään kuuluvaa makoilua ja laiskottelua on onneksi ollut vain hyvin vähän ja sain jopa aikaiseksi siivottua vaatehuonetta ja kirpparille lähti ainakin puolet vaatteista! Näin valmistellaan tilaa uusille vaatteille, jota varmasti tulee ostettua seuraavan vuoden aikana heh ;)

Yksi mun kesän kohokohdista on ollut, kun järjestettiin kaveriporukalla pienet yllätysjuhlat yhdelle mun parhaista kavereista, Essille, joka palasi omalta vaihtovuodeltaan Californian auringosta. Yritettiin tehdä juhlista Suomi-teemaiset, joten kaikki ruuat oli tietenkin koristeltu Suomen lipuilla ja iltaan kuului rantasauna ja järvi, tietenkin. Vuoden päästä olenkin sitten samassa tilanteessa kuin Essi, yikes. Vaihdosta palattuani pääsenkin jatkamaan Rellua sekä Sofian että Essin kanssa samalla vuositasolla!

                       


Juhannus ja muutenkin valoisat yöt tuntuvat niin oudoilta, mutta ihanilta. Oudoilta siksi, että en ole noin 10 vuoteen Suomessa ollut näihin aikoihin ja ihanilta siksi, että vihaan talven pimeyttä. Juhannuksena oltiin oikein retkimielellä ja pystytettiin kavereiden kanssa teltat! Siis meidän etupihalle..

Tänä kesänä ei ole tullut juuri kuvailtua, joten tässä kesämuistoja vuosilta 2010-2012 =)                           
                            

                                   
                     
                                    

Mut kaikille mukavaa kesää! Taidan olla ainoo, jolla on ikävä koulua, mutta on tää lomakin ihan kivaa haha. Ehkä seuraavassa postauksessa tietäisin jo hostperheen! 

-Sanni

9 kommenttia:

 1. Et oo ainoo joka ikävöi vähän koulua! ei sais ku kerranki loma.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, ajattelin et oisin ainoo! Haha niinpä, pitäs vaan nauttia lomasta, kun kyllä se koulu sitten taas alkaa.. :D

   Poista
 2. Moi! Mitä kautta olet lähdössä vaihtoon? :)
  Itse olen lähdössä Rotareiden kautta Michiganiin :)

  http://kiaanette.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moii:) Oon lähdössä aika pienen järjestön, Up Educationin, kautta vaihtoon, enkä tosiaan tiedä vielä mihin haha.
   Voi ku kiva, mun yks tosi hyvä kaveri on kans lähdössä rotareiden kautta Illinoisiin! :)

   Poista
 3. hahahaa heheee lupasin tulla kommentoimaan!! Kaiken kaikkiaan oikein maistuva postaus ja heh paras olis sun saada ne perhetiedot ennen heinäkuuta tai oon sulle 5 e aukixd nooo ehkä se tästä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! hahahaha oot mulle niin 5 € auki, koska ne perhetiedot ei oo tosiaankaan tulossa huomenna XD

   Poista
 4. Oon kans Upilaine ja lähös jenkkeihin, käy kurkkaamas :) http://blondincoctail.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista