lauantai 14. syyskuuta 2013

10. Ocean Isle Beach

Heyy,

kaksi viikkoo sitten oli pitkä viikonloppu, koska maanantaina vietettiin Labor Daytä. Lähdettiin heti koulun jälkeen perjantaina mun hostperheen Beach-talolle Ocean Isle-saarelle, joka sijaitsee ihan rannikon vieressä Atlantilla, Pohjois- ja Etelä-Carolinan välissä. Siellä meitä odotti Julien, siis mun hostäidin, pari kaveria. Heidän kanssa vietettiin ihan superkiva viikonloppu!

Saavuttiin siis saarelle noin 8 aikaan illalla ja vaikka oli pimeää, lapset juoksi suoraan mereen ja ilma oli lämmin ja kostea. Saari oli täynnä huviloita ja palmuja. Meidän talo sijaitsi suoraan rannalla ja ranta oli ihana hiekkaranta. Lauantai vietettiin vain rannalla palaessa ja meressä uidessa. Illalla mentiin "rapujahtiin" eli otettiin taskulamput ja mentiin etsimään rapuja rannalla. Ravut oli sellasia ällöjä pieniä, vähän hämähäkkien näkösiä, joten se ei ollut ihan mun lempihetkiä :'D 

Sunnuntaina mentiin veneellä Atlantille ja oli tuulinen päivä, joten ne aallot oli vähän isoja meidän pikkuveneelle. Se oli kyllä silti ihan superhauskaa, vähän niinkuin 2 tunnin vesivuoristorata ja onneksi oli bikinit päällä, koska sitä vettä roisku koko ajan päälle. Lämpötila oli noin 40 astetta auringossa, joten se vesi tuntu ihan mukavalle. Kesken reissun sitten pysäytettiin vene ja hypättiin veteen. Ensin vähän jännitti, koska matkalla näki kaiken näkösiä eläimiä, kuten haita vedessä, mutta eipä siinä sitten mitään pelottavaa ollut, kun veteen pääsi. Oli ihan huippua, kun mentiin takaisin veneellä ja veneen viereen tuli koko ajan delfiinejä. 

Maanantaina oltiin vielä aamupäivä rannalla ja sitten pitikin lähteä takaisin kotiin :( 


Tottakai yks esseekin piti kirjottaa viikonloppuna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti