maanantai 7. huhtikuuta 2014

20. I hopped off the plane at LAX..

Heii pitkästä aikaa kaikille sinne Suomeen!

Tässä on taas vaihteeksi kerennyt tapahtua kaikenlaista viime postauksen jälkeen. Päällimmäisenä mielessä on matka Maryn ja Gracen kanssa Kaliforniaan, joka alkoi vähän päälle viikko sitten 28.3. Spring Breakin alkaessa. Tai oikeastaan silloin sen piti alkaa, mutta lento myöhästyi lauantaille, aamuyöhön. Onneksi oli suora lento Raleighista Losiin, joten ei ollut kuin noin 4,5 tunnin matka, joka meni nopeasti, kun kahden kaverin kanssa lentokoneessa istui. Ja tietenkin Wi-fi ja telkkarikin auttoi matkan sujumisessa.

   Saavuttiin siis noin kello 9 aikaan aamulla Losiin, jossa meitä odotti vuokrattu auto ja lähdettiin heti katselemaan missä hotellissa yövyttäisiin. Päädyttiin valitsemaan ensimmäiseksi yöksi Ritz-Carlton-hotelli aivan Downtown LA:sta, Staples Centerin ja Nokia Theatren vierestä. Ensimmäisenä päivänä ei mitään erikoisempaa tehty, käytiin katsomassa Losin vähän syrjäisempiä ostoskatuja, joissa en ihan yksin uskaltaisia kulkea. Tuli mieleen etelä-Euroopan väärennettyjen merkkien ostoskadut ja sieltä mitään tullut ostettua. Pyörittiin myös LA Livessä, joka on aukio Staples Centerin edessä, jossa on aina jotain tapahtumaa. Käytiin myös hotellin altaalla, joka sijaitsi katolla, ottamassa aurinkoa.

Ekan yön hotelli on toi korkeempi rakennus:)

yeeeessss
Seuraavana päivänä lähdettiin Santa Monican rannalle, jossa meidän hotelli seuraaville öille oli. Hotelli sijaitsi rannalla, noin sadan metrin päässä Santa Monica Pieristä. Rannalla jonkin aikaa rusketuttiin (tai minä paloin) ja vuokrattiin pyörät ja pyöräiltiin Venice Beachille, joka sijaitsi noin kilsan päässä. Siellä kierreltiin pikkukojuissa. Illalla ajettiin takaisin Staples Centerin luo, jossa LA Lakers-peli odotti meitä. Istuttiin aika ylhäällä, mutta pari tuttua näyttelijää bongattiin, esimerkiksi Ashley Benson, joka näyttelee Pretty Little Liars-sarjassa.Maanantai vietettiin Hollywoodissa ja Beverly Hillsissä. Aluksi kierreltiin Rodeo Driven kaupat, joissa kyllä saatiin mitä-teette-täällä-ei-teille-oo-varaa-ostaa-täältä-mitään-katseita. Sen jälkeen oli pakko päästä käymään Melrose Avenuella sijaitsevassa Dash-kaupassa, joka on siis Kardashianin perheen omistama kauppa ja tuttu heidän TV-ohjelmasta. Kävimme myös Hollywood Blvd:lla katsomassa Walk of Famea ja Madame Tussaudsin vahamuseoo, ja päädyimme illallistamaan Hard Rock Cafeessa.


Tiistaina ei tapahtunut mitään ihmeellisempää, vietettiin se oikeastaan Santa Monica Pierillä ja rannalla. Keskiviikko, varmaan mun lempipäivä, oli meidän vika päivä, mutta kerettiin silti tekemään kaikenlaista. Lähdimme takaisin Los Angelesiin ja menimme Warner Bros. Studio-kiertueelle, joka oli huikee. Näimme erilaisia rakennuksia, joita tunnisti niin monesta elokuvasta ja TV-sarjasta ja pääsimme myös näkemään Conan O'Brienin talk shown tilat. Studioilla tuli vastaan muutama tuttu naama, koska kaikilla oli työpäivä. Ensimmäisenä vastaan pinkillä golfkärryllä ajoi Keegan Allen, joka näyttelee Tobya Pretty Little Liarsissa. Robert Downey Jr. myös käveli meidän vierestä, mutta painoin pään alas, kun huomasi, että tuijotimme. Oops. Rillit Huurussa-sarjan Kunal Nayyar pysähtyi Porschellansa meitä tervehtimään, ja se oli ihan superkiva. Ashton Kutcher oli myös paikalla kuvaamassa Miehen puolikkaita!
Kiertueen jälkeen ajoimme Beverly Hillsin läpi katsomaan Hollywood-kylttiä ja julkkisten taloja (tai enneminkin linnoja).
Meistä on kuva istumassa sohvalla, mutta se on hukkunut jonnekin :(
Muistan varmasti tän matkan pitkään, yksi tämän vuoden kohokohdista. Se, että olin kavereiden kanssa teki siitä vielä paremman. Ja varmasti aion palata Los Angelesiin jokin päivä.

-sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti