tiistai 13. toukokuuta 2014

21. #prom2k14

Hei taas!

Nyt ollaan täällä viimeiset koulutanssit, ja myös suurimmat, koettu. Olen haaveillut pikkutytöstä saakka Prom-tansseista, kun ne näyttivät aina niin upeilta TV-sarjoissa ja elokuvissa. Täydellinen mekko, deitti, illallinen ja ilta. No todellisuudessa se ei ollut ihan niin taianomaista, mitä olisin odottanut, enemminkin paljon tansseja edeltävää stressiä ja draamaa.

Eniten stressiä varmasti loi se, että en ollut ostanut mekkoa vielä ennen Prom-viikon tiistaita, jolloin sen netistä pikatoimituksella tilasin. Kaikki muukin suunnittelu jäi ihan viimeiselle parille päivälle, kun en jotenkin tajunnut, että Prom tulisi näin pian. Se oli yksi niistä kohokohdista tässä vuodessa, jota olen kauan odottanut ja nyt on outo olo, että se onkin jo ohi.

Eli päivä alkoi niinkuin jokainen lauantai, eli koripallopelillä, jossa loistavasti ensimmäisen 5 minuutin aikana satutin sormeni ja siinä olikin minun peli. Siitä nopeasti kotiin suihkuun, ompelimoon hakemaan mekon (tilasin mekon, joka oli liian iso), mani- ja pedikyyriin, kukkajutskan mun deitille, kampaamoon, kotiin meikkaamaan ja pukemaan mekko, josta Michael tuli hakemaan mut. Eli en kyllä sekuntiakaan viettänyt tekemättä mitään.

Meidän Prom-ryhmällä hankittiin koko illaksi limusiini, jonka kanssa sattui myös vähän ongelmia. Meidän limusiini oli aiemmin päivällä onnettomuudessa, joten meille lähetettiin Big Foot eli ennemmin monstertruckia kuin limusiinia muistuttava menopeli, joka ei lopulta edes lähtenyt käyntiin ja vasta kolmas limusiini toimi kunnolla.

Illallista söimme P.F. Chang-ravintolassa, jossa meidän ryhmälle oli varattu tila eristettynä muista. Noin 10:30 päädyimme vihdoin itse tansseihin, joka oli kyllä unelmien täyttymys. Olin ensin pettynyt, että Prom on koululla, mutta kun näin koristelut, en voinut uskoa, kuinka upealta kaikki näytti. En tunnistanut edes koko paikkaa. Teemana oli "Anchors Aweigh" eli meri-aiheinen. Itse en ottanut siellä kuvia, joten jos jossain näen kuvia, lisään tänne myöhemmin. Prom King ja Queen valittiin illan aikana, ja mun kaverit voittivat ja tanssivat perinteisesti kaikkien edessä. Lauluna toimi "My Heart Will Go On" ja, kun kaikki alkoivat tanssimaan hitaita, tuli ihan ala-asteen diskot mieleen.

Noin tunti vietettiin tanssimassa, jonka jälkeen ajelimme vielä limolla jonkin aikaa. "Jatkot" olivat erään meidän ryhmäläisen talossa, jonne meidän lisäksi päätyi suurin osa muista senioreista. Siellä oli superhauskaa ja kotiin päädyin kolmen aikaan yöllä, vaikka pitempääkin olisi tehnyt mieli olla.

Prom samaan aikaan odotti ja alitti odotukset. En tiedä onko tossa lauseessa mitään järkeä, mutta siis joiltain kohdin ehdottomasti parempi ilta, mitä olisin odottanut, mutta jotkin asiat, joita en nyt tässä mainitse pääsi kyllä harmittamaankin illan aikana. Pääasiassa kuitenkin kivaa oli.


Mission impossible kiinnittää toi kukkajuttu

Mutta ayeee onnistuttii
Onneks lopulta tän jälkeen saatiin normaali limusiini käyttöön..

Big foot <3
ps. lisään myöhemmin lisää kuvia, jos jostain löytäisin itse promista ja sen upeista koristuksista!

1 kommentti:

  1. Lueskelin tossa just sun blogia läpi ja apua kaikki siellä näyttää niin ihanalta, en malta oottaa et pääsen ite pian tonne! Varsinki ne elokuun postaukset missä olit rannalla ja vesihiihtämässä näytti niin kivoilta ja varsinkin kun hostperhe on luvannut viedä mut rannalle ja sanoivat että pääsen myös vesihiihtään :) Ja apua oikeesti mikä sattuma et ollaan samas koulus (tääl Suomessa) ja oon menos samaan kaupunkiin kun missä sä olit ja mäkin oon Ylöjärveltä. Maailma on niin pieni!:D

    Terv. Suvi

    VastaaPoista