torstai 22. elokuuta 2013

7. First days in Raleigh!

Hello!

Nyt on kokonaiset kaksi päivää täällä vietetty, joten aika tulla kertomaan ensimmäisten päivien kuulumisia ja tapahtumia! 

Saavuin Raleighin maanataina n. 21.50 illalla ja kymmenen aikoihin kävelin lentoaseman aulaan, jossa perhe odotti minua ja jokaisella lapsella oli oma "Welcome Sanni"-kyltti kädessä. Menimme hakemaan matkalaukut ja ajoimme kotiin noin 20 minuuttia. Ihan ensimmäisenä pääsin näkemään alakerrassa sijaitsevan huoneeni (joka on ihan mahtava btw), jonka jälkeen hostäitini Julie esitteli taloa. Seuraavaksi annoin tuliaiseni Suomesta, joista perhe piti paljon, jossei salmiakkia lasketa.. Perheen 8-vuotias poika totesikin, että "this is like hard motor oil!":D Pian muut menivät nukkumaan yläkertaan ja itse jäin alas huoneeseeni purkamaan laukkuni, koska ei oikeastaan väsyttänyt yhtään, vaikka olin valvonut jo yli 24 tuntia! Lapsetkin pitivät paljon muumipyyhkeistä ja aamulla Grady tulikin kertomaan, että he kaikki olivat nukkuneet omien pyyhkeiden kanssa, koska ne olivat niin pehmeitä :') 


Osa tuliaisista

Tiistaina heräsin noin viideltä aamulla, kun kissanpennut alkoivat purra leukaani ja käsiäni :D Sen jälkeen leikinkin hetken kissojen kanssa ja en enää oikein saanut unta, joten otin kännykän esiin ja puhuin kavereiden kanssa. Aamulla Brian-isä lähti takaisin töihin, jossa viettää tämän loppuviikon ja Julie vei lapset mummolaan, joten vietimme koko tiistain kaksistaan Julien kanssa. Menimme käymään ostarilla (ah kuinka ikävä on ollut Forever 21:a), Targetissa ja Walmartissa hakemassa koulutarvikkeita ja Starbucksissa. Sen jälkeen menimme käymään naapurissa, jossa sattuu asumaan koulun tyttöjen koripallojoukkueen kapteeni, jolle Julie esitteli minut. Teimme ruokaa, katseltiin telkkaria sohvalta ja syötiin jäätelöä, juteltiin ja näytin kuvia kodistani ja Suomesta, joten oli oikein mukava ilta :)

Seuraavana yönä sainkin kunnon yöunet ja vietettiin Julien kanssa rento aamu kahvia juoden sohvalla. Puolenpäivän aikoihin meille oli varattu aika Sanderson High Schoolilla, johon menimme rekisteröimään minut kursseille ja kävelemään ympäri koulua. Saan kuulemma tietää lukujärjestykseni vasta kun koulu alkaa maanantaina. Vuoden aikana tulen opiskelemaan 8 ainetta ja mun piti laittaa ainakin 12 siltä varalta, että jotkin kurssit ovat täynnä. Laitoin siis seuraavat kurssit:

English III
US History
Anatomy and Physiology
Physics
Chemistry
Algebra II Honors
Precalculus Honors
Spanish I
Spanish II
Foods I
Fashion Merchandising
Website Design

Noi kolme viimestä oli vähän sellasia "en keksi mitään muuta"-valintoja :D Mutta toivotaan, että ne saa mulle kivan lukkarin hoidettua maanantaihin mennessä :)
Tapasin koululla myös pari oppilasta ja ecuadorilaisen vaihto-oppilaan ja kaikki oli niin mukavia ja kehu, että Sanderson on ihan mahtava koulu!

Koulun sali, johon toivottavasti tää urpo pääsis pelaan koripalloo!

Tänään käytiin myös mun hostveljien "Meet the teachers"-tapahtumassa ala-asteella ja Julien vanhempien kanssa meksikolaisessa ravintolassa syömässä ja kun pääsimme kotiin, kello olikin jo 8, joten nyt oon vaan chillaillu sohvalla. Yritetään just etsiä mulle liittymää puhelimeen, mikä on paljon vaikeempaa, kun odotin.

Mutta lyhyesti sanottuna, kaikki on mennyt tosi hyvin ja oon ihan älyttömän onnellinen ja mulla on tosi kotoisa olo täällä. 

2 kommenttia:

 1. Voi vitsi, kuulostaa kivalta!
  Ihanaa, että kaikki on mennyt hienosti ja on kotoisaa =).
  Terkkuja sinne kaikille!
  Laitan viestiä facen kautta <3

  VastaaPoista
 2. Terkkuja takaisin!! ja pistä vaan:)

  VastaaPoista